Over ons

Wie of wat is Jonge media nou eigenlijk? Tja met een paar woorden te omschrijven zijn we een persoonlijk all-round IT / Media bedrijf gevestigd in Borger en Stadskanaal en bedienen sinds 2021 heel veel tevreden klanten in en om de provincie Groningen en Drenthe. Maar er zit natuurlijk meer achter, vandaar deze over ons. Onze klanten komen met name naar Jonge Media vanwege de persoonlijke benadering en het deskundige advies wat ze van ons krijgen. Omdat wij geen mega groot bedrijf zijn maar juist kleinschalig, zijn de lijntjes lekker kort en daar houden klanten van. Snel schakelen, heb je een probleem? Gewoon bellen of Appen, geen gedoe, altijd goed advies en direct een normaal antwoord waar je wat aan hebt. Ook bij ons is het vandaag besteld morgen in huis, ook met computer reparaties, vandaag gebracht morgen terug en soms zelfs direct.

Natuurlijk leven we in een snelle flitsende wereld waarin alles direct en nu moet, maar bij Jonge Media vinden we het ook erg belangrijk om niet te snel te zijn en willen graag een goed en correct advies kunnen geven in wat voor jou als klant van belang is. Want zoals je weet, haastige spoed is zelden goed

Maar waarom nou juist Jonge Media? We kunnen hier wel hele verhalen neer gaan zetten waar we goed in zijn, maar dat kan je prima zien op onze website en lezen in de recensies die we van onze klanten krijgen. Wie kan tenslotte beter over ons vertellen dan onze klanten zelf? Heb je daarna nog twijfels? Pak gewoon de telefoon of kom maar langs voor een goede bak koffie!

Klaar om te praten?

Ben jij benieuwd of we jou kunnen helpen.

Contact