Project Description

De vraag: Een nieuwe responsive website voor een de Feest acht genaamd de Feestcommissie

De Feestcommissie was opzoek naar een nieuwe website die meer bij hun act hoort op het podium.
De jongens (Jesse winter & Devin de Jonge) maken op het podium een super feest van en dat moest aan sluiten bij de website maar tegelijkertijd ook een professionele uiterlijk hebben.

Wat belangrijk was zijn onder andere waar je ze kunt boeken, feest fotos en waar ze binnenkort zijn.

De oplossing: Een responsive website in WordPress

Al deze eisen waren perfect voor ons WordPress product. We doen het ontwerp, bouwen de site en richten daarna je hele website in. Daarna neem je website volledig in eigen beheer. Uiteraard met uitleg en ondersteuning.

Project details

Klant De Feestcommissie
Datum Maart 2022
Skills development & design
Bekijk live project »

Kickoff & Website Ontwerp

We hebben eerst een soort telefonisch kick-off meeting gehouden met Devin de Jonge en Jesse Winter van De Feestcommissie. Aan hem de taak om de wensen en eisen aan ons door te geven.

Structuur van de website

Wij zijn gelijk aan het werk gegaan. en waren al snel klaar met het eerste voorstel. waren de heren al gelijk eens! alles zit erin wat ze wouden en was nog beter als wat ze verwachten.

Gebruikers acties

In het ontwerp van de site hebben we rekening gehouden met de wens van de gebruiker/bezoeker die graag 3 hoofdacties wil kunnen uitvoeren. Deze hoofdacties zijn:

FeestFoto`s

locaties bekijken

De feestcommissie boeken

Deze 3 hoofdacties zijn duidelijk weergegeven en op elke pagina aan de onderkant van de site permanent zichtbaar. De hoofdnavigatie met de overige informatie zoals over ons, contact. hebben we in de topbalk weergegeven. Hier kunnen bezoekers terecht voor meer informatie.

Website Ontwikkeling in WordPress

Bij het ontwikkelen van onze WordPress websites houden we uiteraard rekening met de bruikbaarheid op alle schermen (responsive). Ook checken we de sites op laadtijden met verschillende webtools. Met name voor deze website (met veel beeldmateriaal) was dit een leuke uitdaging. De afbeeldingen worden bij het uploaden automatisch gecomprimeerd naar een formaat dat ook voor het web acceptabel is en zo dat niet meteen het hele hostingpakket volloopt met data.

Website live bekijken