Jouw idee

Onze aanpak.

Meer Lezen

Over ons.

GEÏNSPIREERD DOOR VERSCHIL.

Jonge Media is een bedrijf wacht zich richt op 100% klant tevredenheid

Jonge Media is een bedrijf gevestigd in Borger liggend in de provincie Drenthe

Een sterk merk. Ongekende kracht en beleving. Jonge Media inspireert en realiseert sterke merken voor uiteenlopende opdrachtgevers in diverse markten. We bouwen aan brands met onderscheidende merchandising concepten. Collecties die op creatieve, doelgroepgerichte en vooral ook effectieve wijze de kracht van merken optimaliseert. Daarin zijn we sterk!

Jonge Media is hiernaast ook sterk in het bouwen, onderhouden en hosten van webshops en websites.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op.

Ewout de Jonge

Ons werk

Werk.

Onze laatste projecten.

Wat we doen

Wat we doen.

Voor alles een oplossing.

Building Brands

Elk branding concept van Jonge Media is uniek. Dat kan ook niet anders omdat het uitgaat van een heel specifieke merkbeleving door steeds weer andere doelgroepen. Wat wel voor elke collectie gelijk is, is de hoge kwaliteit van dienstverlening die we onze opdrachtgevers bieden. Kwaliteit van de producten binnen een collectie, de verpakking, de productie, handling, logistiek (inkoop en levering) en bijvoorbeeld het databeheer rondom collecties. Niet alleen komen we met advies over nieuwe producten, ook stellen we rapportages op waardoor tijdig kan worden bijgestuurd in productie, promotie en branding.

Web services

Op zoek naar een professionele website die op alle schermen goed zichtbaar en gebruiksvriendelijk is? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij zullen samen met je tot een professioneel ontwerp komen en daarbij advies geven hoe je jouw website in kunt zetten. Dit advies is zowel handig voor de zoekmachine vriendelijkheid van je website maar juist ook voor de uiteindelijke gebruikers. Wanneer je website namelijk goed en nuttig is voor de gebruiker zul je automatisch goed scoren in Google.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van je eigen website bij ons? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op en wellicht kunnen wij je verder helpen.

Textiel drukken

Jonge Media levert professionele bedrukte zakelijke bedrijfskleding voor bedrijven. Wij hebben verschillende topmerken van hoge kwaliteit in ons assortiment . Vraag hieronder in onze contact formulier voor de mogelijke bedrijfskleding voor uw branche.

Digital marketing

Marketing wordt steeds belangrijker in de digitale tijdperk, wij helpen jou mee met jou sociaals goed op up to date te houden. En zullen jou doelgroep op de juiste manier bereiken!

Ervaringen

Clients.

Wat maakt ons anders.

Wij kunnen niet zonder onze klanten! En wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. maar dit zeggen onze klanten over ons:

“Jonge Media denkt met je mee, gaat aan de slag, en houdt je gedurende het hele proces goed op de hoogte door sterke communicatie. Ons volgende project gaat zeker weer naar Jonge Media

Karsten

Super fijne jongens om mee te werken. Ewout is erg professioneel en levert altijd kwaliteit aan. Als hij zelf niet beschikbaar is weet hij ons de brand te helpen met de andere toppers van Jonge Media.

Sander ,
Contact
GET IN TOUCH

Contact.

LET’S TALK.

Het lijkt ons erg leuk om kennis te maken en te kijken hoe we je kunnen helpen met jou plan of bedrijf! Plan direct een telefonisch kennismakingsgesprek in, zodat we samen kunnen nadenken over de beste stap voor jouw bedrijf.
Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook!

Tel.: 085 – 401 7950
Jonge Media
Hoofdstraat 32
9531 AG Borger
KVK 78065313